Olympus Camera Club

... de vrienden van Olympus

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Wedstrijden Bondsfotowedstrijd 2015

OCC inzending Bondsfotowedstrijd 2015 en uitnodiging fotobespreking BFW

Door Gerard Hol:

Op zondag 22 maart is op Landgoed Zonnestraal, Loosdrechtse Bos 17, 1213 RH te Hilversum de openbare fotobespreking gehouden. OCC is gedeeld 7e geworden van 189 clubs die werk ingezonden hadden. De foto van Gert de Vries heeft een mooie 4e plaats bereikt met een zilveren onderscheiding.

Op het Landgoed Zonnestraal is een bushalte gesitueerd, waardoor het landgoed goed bereikbaar is met het openbaar vervoer. Vanaf station Hilversum Centraal buslijn 104. NB: Bezoekers die om 12.30 naar het station willen moeten lopen tot de ingang van Zonnestraal. Door de ligging van het Landgoed nabij de provinciale weg N201 is Zonnestraal vanaf de rijkswegen A2 en A27 per auto goed bereikbaar. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid bij het Landgoed voor meer dan200 auto’s.

De zaal is open vanaf 9.30 uur en de bespreking begint om 10.00 uur. De presentatie van het werk zal d.m.v. een professionele beamer ondersteund worden.
De jury zal een toelichting geven op haar werkwijze en bespreekt het ingezonden werk in het algemeen en in
het bijzonder de foto’s van de topgroepen en de bekroonde foto’s. Na de pauze wordt voor zoveel mogelijkhet ingezonden fotowerk besproken van aanwezige auteurs. Dit zal in tegenstelling tot de in de eerdere jaren gevolgde werkwijze in 3 verschillende ruimtes voor kleinere groepen door één jurylid gebeuren. Op deze wijze is per bespreking meer tijd beschikbaar en is er meer interactie mogelijk.
Brasserie Zonnestraal is gevestigd in het Termeulen paviljoen, een onderdeel van het Landgoed Zonnestraal te Hilversum en is op zondagen vanaf 11:30 geopend.
http://brasserie-zonnestraal.nl/

© 2015 alle rechten voorbehouden.