2022-01-15 : Nieuwjaarsreceptie

Hier vermelden we al onze clubdagen. De clubdagen zijn alleen voor OCC leden. Ben je geen OCC lid maar wil je een keer bij een clubdag aanwezig zijn om de sfeer te proeven? Dat kan hoor! Neem daarvoor even contact op met de activiteitencommissie. Email: clubdag@olympuscameraclub.nl

Moderator: Activiteitencommissie

Forumregels
Dit is een speciaal forum. Alleen de Activiteitencommissie kan hier nieuwe items aanmaken. Alle leden kunnen wel reageren op items en zich opgeven voor Clubdagen. Ben je onverhoopt verhinderd, schrijf je dan ook even uit. De sorteervolgorde van dit forum wijkt ook af van het gebruikelijke. Hier wordt gesorteerd van nieuw naar oud. Alleen zo houden we een mooi overzicht over de aankomende clubdagen.
Gebruikersavatar
Activiteiten Commissie
Berichten: 19
Lid geworden op: 23 nov 2021, 09:47

2022-01-15 : Nieuwjaarsreceptie

Bericht door Activiteiten Commissie »

Beste leden,

Op zaterdag 15 januari 2022 hadden we de nieuwjaarsreceptie gepland staan.
In verband met de huidige corona maatregelen die gelden tot in ieder geval 14 januari, moeten wij met spijt in ons hart besluiten deze niet door te laten gaan en naar de mogelijkheid kijken deze op te schuiven.

Uiteraard houden wij het nieuws goed in de gaten en brengen wij jullie op de hoogte zodra er meer bekend is.

Bij deze zouden wij graag willen weten hoe jullie er tegenover staan om een fysieke bijeenkomst te houden, wanneer de maatregelen dit weer toelaten. Hierbij maken we verschil tussen een bijeenkomst in de buitenlucht en een bijeenkomst in een besproken ruimte (dit laatste bijv. voor een verplaatste nieuwjaarsreceptie).

Hiervoor willen wij jullie vragen via de volgende korte formulier in te vullen.
https://forms.gle/U3RyNEUW3is4WBLP7

Alvast dank voor jullie reactie!Met vriendelijke groet,
Ron, Karel, Marjolein


Afbeelding
Plaats reactie